Efter deras hjälp kunde vi äntligen börja bygga vårt hus

Efter deras hjälp kunde vi äntligen börja bygga vårt hus

God morgon, eller är det för sent för att säga det? Hur som helst är du välkommen hit, det är så kul att det är så många som är intresserade i det jag har att säga. Idag ska det handla om ett ämne jag aldrig pratat om innan, nämligen bergsprängning i Uppsala och företaget Bottnia Berg AB.

Bergsprängning är vanligtvis inte ett ämne som det pratas jättemycket om, i alla fall inte vad jag hört, och därför hade jag tänkt ägna det här inlägget till det. Jag tänkte även berätta varför jag valt att prata om det här ämnet, det är så att jag för ett bra tag sedan behövde hjälp med bergsprängning i Uppsala i samband med att jag och min man skulle bygga vårt hus. Vi köpte en tomt där det fortfarande stod en husgrund, en husgrund som vi inte ville bygga utifrån, därför valde vi att ta hjälp av ett företag för att spränga bort den. Det som var så bra med det här företaget var att de kunde hjälpa oss trots att tomten låg i ett tätbebyggt område eftersom de hade utrustning som var anpassad för det. De gav oss verkligen den hjälpen vi behövde för att kunna börja vårt hus på den nya tomten, vi hade inte klarat oss utan deras hjälp. Det här företaget jobbar som sagt med bergsprängning i Uppsala men de jobbar inte bara med att spränga husgrunder och de jobbar i en del andra städer också, för dig som är intresserad är det bara att klicka in på länken som finns i början av inlägget för att få ännu mer information om dem och deras tjänster. 


Kommentarer är stängda.