Ekshärads Färg & Tapeter AB

Ekshärads Färg & Tapeter AB

Varmt välkomna tillbaka hit till bloggen! Som många av er redan vet så har jag ju dokumenterat min senaste flytt rätt så bra här på bloggen och jag hoppas att ni har tyckt att det har varit roligt att få hänga med i processen. I mitt inlägg här idag så hade jag dock tänkt att jag skulle ta och rekommendera ett företag vid namn Ekshärads Färg & Tapeter AB som bland annat erbjuder riktigt fin inredning och textilier för oss som nu då befinner oss i exempelvis Filipstad, Hagfors, Karlstad, Munkfors och Ekshärad med omnejd.

Hos Ekshärads Färg & Tapeter AB så finner man märken som Kähler och Miljögården och det vet jag faktiskt med mig att rätt så många av mina läsare i dessa områden har efterfrågat. Det har ju även varit rätt så många av er som har skickat in frågor kring vart jag har skaffat all ny inredning som jag har idag i mitt nya hem. Därför så kan jag ju även passa på att säga det att det allra mesta är faktiskt från Ekshärads Färg & Tapeter AB. Hur som helst så tycker jag absolut att ni ska kika vidare på just Ekshärads Färg & Tapeter AB ifall det nu är så att ni är intresserade av inredning och textilier med mera, för de har riktigt fina saker där och jag tycker alltid att jag lyckas hitta någonting fint där nu när jag besöker dem. Jag tänkte ta och lägga in en länk här i inlägget så att ni enkelt kan klicka er in på Ekshärads Färg & Tapeter AB och deras egna sida här på nätet. Där så finner ni delvis produkter och mer information om företaget och det som de erbjuder sina kunder samtidigt som ni kan finna kontaktuppgifter med mera ifall ni nu skulle vilja ta kontakt med dem!


Kommentarer är stängda.