Hjälp av firma med städ – underbar avlastning

Hjälp av firma med städ – underbar avlastning

God eftermiddag i det härliga solskenet!

Vill ni veta något mer som skiner? Jo mitt hem! Jag har börjat ta hjälp av en firma med mitt städ där hemma och det kan vara något av det bästa jag betalt för på längre. Jag har hjälp av ett företag som finns i Linköping och som gör städ hos mig en gång i veckan. Att komma hem måndag eftermiddag till ett skinande rent hem är så underbart skönt! Man kan koppla av mer, känner sig mindre stressad och det känns ju såklart roligt att komma hem till ett nystädat hem.

Om du frågat mig för ett par år sen om jag kunde tänka mig att anlita en städfirma för att hjälpa till hemma så hade jag nog skrattat åt det. Jag är ju van vid att göra allt själv och har nog bara tänkt att det är för antingen gamla som inte klarar sig själva eller för väldigt få förunnade som inte behöver fundera på vad något kostar. Men sen så kom det här med hushållsnära tjänster och våran familj växte och när man pratar med så många kring sig som tar hjälpt med sitt städ så börjar man liksom tänka om.

Det handlar ju också om tid och ork och får man mer av det när man är småbarnsmamma så blir man ju överlycklig. Efter en del övervägande så gav jag det en provperiod på en månad för att se vad jag tyckte och om det kändes som att det var värt den extra utgiften och det känner jag verkligen att det är. Så om du funderat på att testa så gör det, känner man att det inte är till så mycket hjälp så behöver man ju inte fortsätta. Men jag kan tro att det är fler som kommer känna som mig. Må så gott och var rädda om er!


Kommentarer är stängda.