Städföretag i Nacka

Städföretag i Nacka

Städföretag Nacka

Hejsan alla fina läsare!

Just nu håller jag och en vän på att starta ett städföretag i Nacka och det känns så roligt. Vi har båda varit kommunanställda och jobbat mycket obekväma tider men med ganska dåliga löner. Så nu när vi startar upp eget så är det ju klart att det blir mycket jobb, men målet är att kunna styra över tiden mer själva och att i huvudsak ha de flesta uppdragen på veckorna.

Målet är att vara ett städföretag som riktar oss främst emot veckostädning i privata hem och kontorsstäd och det är uppdrag som brukar bokas på vardagar och dagtid. Vi har mycket erfarenhet av städ tidigare, då vi städat på skolor runt omkring i kommunen men nu vill vi ha eget städföretag istället. Så just nu håller vi på att bygga hemsida och ordna med sociala medier så att vi snabbt kan börja synas. Vi har en bil som ska stripas och vi har kontaktat en leverantör för städprodukter. Vi kommer att använda oss av miljövänliga produkter så att det gör så lite påverkan på miljön som möjligt men så att det ändå blir rent och fräscht. Först köpte vi och provade några olika märken och nu har vi hittat ett som vi initialt ska köra på.

Det kommer säkert bli många utmaningar men jag tror verkligen på oss. Man märker att efterfrågan finns, så kan vi bara börja visa att vi finns och få allt klart med pappersarbetet som ska till när man startar företag så kommer det bli hur bra som helst. Om du bor i Nacka med omnejd så kanske du snart kommer kunna se en rosa bil med två städglada kvinnor i, då vet ni att det är vi som är i farten! Jag hoppas att det har en fin dag och att du också gör vad du kan för att förverkliga dina drömmar! Pepp och motivation kommer här!

Kommentarer är stängda.